Zwanger

Het gaat niet altijd vanzelf om zwanger te worden. En zelfs wanneer je zwanger bent is de angst voor de transformatie soms overweldigend. Laat dit je niet tegenhouden door die angst, maar zoek hulp. Want het is niet nodig om je zo te blijven voelen!

Voorbereiding

Juist door voor of tijdens je zwangerschap al naar de angst te kijken, kan het een hoop problemen voorkomen rondom de bevalling en de periode daarna. Angst verkrampt en verstikt. In die gevoelens kan je niet in vertrouwen een kind loslaten en op de wereld zetten. Je zal (onbewust) door deze angst de bevalling kunnen vermoeilijken.

Samen jouw gevoel verkennen

Ik kan samen met je op zoek naar de oorzaak van jouw angsten. En door de oorzaak naar de oppervlakte te brengen, wordt een angst vaak al een stuk minder. Daarnaast kunnen we samen kijken of we misschien de oorzaak van jouw angst geheel kunnen wegnemen, zoals jouw partner duidelijke instructies geven of een goed geboorteplan opzetten.

Of we maken een plan wat jij zal doen als jouw angst de kop opsteekt: positieve gedachten sturen, ademhalingsoefeningen, visualisaties. Door jezelf voor te bereiden zal er rust volgen.

Praktische informatie

Deze vorm van zwangerschapsbegeleiding vind meestal individueel of met je partner samen plaats. Het gaat over jouw angsten, jouw emoties, het is een proces dat maatwerk vereist. Het is daarom het handigste om contact met mij op te nemen, zodat we een tijd en plaats kunnen kiezen die bij jou het beste past.

Heb je vragen over deze vorm van begeleiding? Wil je het misschien juist samen met een zwangere vriendin doen? Zoals ik zei, het is maatwerk. Stuur me gerust een mail naar info@lons-care.nl of stuur me een WhatsApp via de knop rechtsonder.

Heb je vragen of twijfels over borstvoeding, kijk dan hier!

Zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schuiven naar boven
WhatsApp chat