Cursus babymassage

Tijdens de cursus leer ik jou hoe je je kindje een ontspannende massage kunt geven.

Voordelen van babymassage

De babymassage is gebaseerd op de welbekende Shantala-baby massage. Het heeft direct voordelen voor ouder en kind. Lees hier meer over welke voordelen babymassage allemaal heeft.

De praktijk

De cursus heeft een ‘hands on approach’. Jij gaat direct met je baby aan de slag! Jullie behoeften staan ook centraal. Na de les nog even na-badderen in de Tummy-tub en alle tijd en ruimte voor een voeding of napraten bij een kopje thee of koffie.

Voor wie?

De cursus is geschikt voor baby’s vanaf 6 weken. Maar met 6 maanden is het ook nog steeds heerlijk! Papa of mama gaat onder mijn begeleiding aan de slag met de massage.

Wil je liever samen met je partner en jullie kind aan de slag? Ik geef ook een workshop waar jullie samen aan de slag kunnen met de voordelen van voetreflexologie.

Wat houdt het in?

De cursus is inclusief cursusmap, massage-olie, koffie of thee. Je krijg het totaalpakket voor € 79,00 en komt dan in totaal drie keer terug.

Heb je liever geen meerdaagse verplichting? Misschien is de workshop voetreflexologie voor baby’s dan meer iets voor jullie!

Waar moet ik zijn?

Ik geef deze cursus in mijn praktijk bij het Bloeinest in Helden. De praktijk ligt naast de ruimte van Lekker Laeve!

Het is ook mogelijk als privé cursus, hieraan kunnen meerkosten zijn verbonden.

Neem contact met mij op voor meer informatie. Dit kan via de Whatsapp knop op de website, via dit contactformulier of direct een email.

Cursus babymassage

2 gedachten over “Cursus babymassage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schuiven naar boven
WhatsApp chat